Pol sveta

SVEŽE (16.JULIJ 2010)

16.07.2010 · 2 komentarjev

POL SVETA


Novinarji zahtevajo urejene razmere … In to zdaj, ko so komaj dosegli, da so postale neurejene?
* * *

Česar niso zmogle interpelacije, bo zlahka zmogel Golobič s svojo Ultro. Lahovnik pač ni zadnja žrtev ultra neresnega zaresnika in super Boruta..
* * *

Sedanji rod študentov bo cvetober slovenske demokracije: delegatom so bili menda (tako se piše in govori) pripravljeni plačati sejnine za – neudeležbo.
* * *

Socialni dialog je dobil brco v rit. Bojim se, da bo od visoko moralnih zdravnikov dobil še napotnico v krematorij.
* * *

Jankoviču menda desnocučni pripravljajo veličastno grobnico v Stožicah. Bojim se, da so na državne stroške pripravljeni organizirati celo pogreb z duhovno posvetitvijo.
* * *

Kaj, kaj bo združena Evropa s svojim prostim pretokom kapitala in delovne sile, ko pa imata  Rusija in ZDA urejen že celo prosti pretok vohunov in industrijskih špijonov?
* * *

Italijanski, slovenski in hrvaški predsednik so se pogovarjali o spravi. Zdaj le še slovenske pomladnike vključimo v razprave in, razen svaje, nič ne bo izključeno.
* * *

Pa imamo, ko nimamo: po vseh uspešnih ukrepih proti alkoholu za volanom, smo dosegli, da  hmelj in vino ostajata v »garažah«
* * *

Golobič je izjavil, da v politiko niso šli, da bi ugajali. Mož ima prav, saj ni neumen: neumni so tisti, ki ne vedo, da se da v politiki tudi lagati, zaslužiti, varati, … včasih celo odleteti.
* * *

Spor z Golobičem pomeni, da na koncu oponenti odletijo kot posrani golobi..
* * *

Naslov iz Večera: Pahor in Pelet na vrhu arbitražne piramide. Grims bi najbrž Pahorja raje videl v piramidi kot na njenem vrhu.

  • Share/Bookmark

Kategorije: Pol sveta2 odzivov ↓

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !