Pol sveta

SLOVENIJA (9.julij 2010)

9.07.2010 · 2 komentarjev

POL SVETA


Predlagam GESLO TEDNA:
Brez Vegrada nam živeti ni, z njim pa nam kje živeti ni.
* * *
Dobili smo afero: Ultra-Lahovnik-Golobič. Če uporabim začetnice, jo bi poimenoval ultra lahki grabež. Poštenost je pa bodisi na dopustu, bodisi so jo operirali slovenski zdravniki in jo odstranili kot vneti apendiks.
* * *
SDS se je tokrat lotila notranje ministrice Kresalove z inovacijo: dvojnimi demonstracijami. Jaz sem pa ob njihovi interpretatorki, začel razmišljati, da so morda zombiji resnična bitja tudi v življenju, če so tako aktivni v politiki.
* * *
Hazardne igre so se očitno  preselile iz igralnic v politiko. Zato so pa politični mešalci dreka mrtvo hladni ob težavah igralništva v Sloveniji: v igralnicah je za dobitke vedno treba tvegati svoj kapital, v politiki le tujega.
* * *
Politična opozicija zapletov z brezplačniki ne bo več preiskovala. Dobra odločitev – ker so bili brezplačniki njihovi, o zakulisju tako ali tako vse vedo in zato jim ni treba preiskovati.
* * *
Pri naših južnih sosedih se na HRT obeta stavka zaposlenih. Pri nas bi bili do stavke bolj upravičeni brezposelni gledalci.
* * *
Na vseh koncih in krajih ter firmah ugotavljajo, da je dokapitalizacija nujna. Jasno, brez dokapitalizacije že nikjer ni več česa vzeti.
* * *
Prejemki države: trošarine višje, proračun manjši, prejemki državljanov: MANJŠI, MANjši, manjši, manjŠIT …
* * *
Kam na dopust za 500 evrov? I, k Mercatorju, Tušu ali Sparu vendar!
* * *
Bo država zamrznila pokojnine? Na srečo o kremiranju še ni bilo govora …

  • Share/Bookmark

Kategorije: Pol sveta2 odzivov ↓

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !