Pol sveta

KOROŠKA (9.julij 2010)

9.07.2010 · 1 komentar

TA KRATKI

Naša Irma Pavlinič Krebs grozi z odstopom. Pri zakulisju naše politike  v režiji zaresnikov, bom tvegal z napovedjo in zagrozil s potopom.
* * *
O, ti kriza, obetajo se nove vetrne elektrarne in zapleti. Zanimivo bo, saj bi naj bile elektrarne v Avstriji, protesti pa v Sloveniji. Ubogemu kralju Matjažu pa res ne damo in ne damo miru.
* * *
Zaključek razvojnega projekta Drava kot priložnost je preložen v prihodnje leto. Če bo priložnost.
* * *
Hitra cesta, začasno-trajna ukinitev železniške povezave med Holmcem in Pliberkom, zastoj projekta Dežela pod Peco, brezmejno mletje in nakladanje naših politikov pravzaprav napeljujejo k razmišljanju, da bi bilo dobro na Peci postaviti tudi nekaj mlinov na veter in večji konferenčni prostor , ki bi bil dostojen političnih nakladanj slovenskih politikov in koroških prepirljivcev.
* * *
Pod Najevsko lipo bo letos že dvajseto srečanje slovenskih državnikov. V tem času se je en državnik upokojil, drugi je umrl, tretjega opozicija ne priznava, več jih pa tako ali tako nikoli nismo imeli. Za nameček pa se državniška modrost udinja ničvredni politiki.
* * *
Tudi na Ravnah je parkiranje urejeno z modro cono. Modri že iščejo črna parkirišča.
* * *
Danes (petek, 9.julija) bo v atriju graščine Rotenturn v osrčju SG koncert orkestra slovenske policije. Individualni koncerti za pendrek,trde buče in srečanja z modri(ca)mi bodo potekali na policijskih obrobjih.

  • Share/Bookmark

Kategorije: nekategorizirano1 odgovor ↓

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !