Pol sveta

POL SVETA (2.JULIJ 2010)

2.07.2010 · 1 komentar

POL SVETA


Nekatere plače v zdravstvu tudi čez deset tisočakov. Ne bo miru med slovenskimi zdravniki, dokler ne bodo vse njihove plače na tem nivoju. O morali pa tokrat ne bi …
* * *

Slabih 40 odstotkov nas bo preživelo počitnice doma. Ne gre drugače, če hočemo preživeti.
* * *

Vedno več slovenskih otrok ima psihične težave. Ko se bodo zavedli finančnih, bodo imeli pa še težave z omejitvami svobode.
* * *

Kdo piše scenarije za prodajo Večera? Morda se bodo pa Večerovi novinarji tokrat zavedli, da je treba novice »delati« in ne le opisovati? Razlago? Rade volje, če bo kdo izrazil željo …
* * *

Med političnimi strankami še vedno vodi SDS. Normalno: kruha ljudstvu nihče ne nudi, SDS pa ima za folk igre vedno na zalogi.
* * *

Menda državljani potrebujemo pošteno in neodvisno presojo zdravniških napak. Ljudje, kaj ste zmešani – če bi bilo tako, bi imeli tretjino dohtarjev v arestih.
* * *

Iz Večerove štale: Šoltes nad Kresalovo. Važno je, da je naslov udaren, kako se pa potem z resnico kreše in obrača, pa tako nikogar več posebej ne zanima.
* * *

Baje TV gledalci ne maramo Peskove, Bratoža in zamud? Ker nisem prav vnet gledalec televizije, najbrž nisem povsem kompetenten za dajanje tovrstnih ocen, zato bi le naslednje: s Peskovo naj se ukvarjajo pomladniki, o Bratožu vem le to, da je (menda) moški, z zamudami se bom pa zdaj, ko mi Matilda diha za ovratnik, rade volje sprijaznil.
* * *

Tole prodajanje Večera me spominja na berače, ki pridejo k hiši in bi radi zastonj čim več odnesli.
* * *

Tekoča goriva so se podražila. Brez skrbi – podražitev trdih je »include«.

  • Share/Bookmark

Kategorije: Pol sveta1 odgovor ↓

  • polsveta // 2.07.2010 10:55

    Hehehe, sonca nam ne more podražiti nobena vlada – lahko nam ga pa zagreni.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !