Pol sveta

POL SVETA (3.6.2010)

3.06.2010 · 2 komentarjev

POL SVETA


Prenosi nogometnih tekem v lokalih bodo. Fantje, žal vas moram opozoriti, da TV prenos brez cigarete niti približno ni to, kar je s svetniškim dimom nad glavo. Avreola je pa le avreola …
* * *

Mladi menda čakajo na zaposlitev okrog osem mesecev. Me zanima, kako dolgo potem čakajo na prvo resno plačo. Pa sploh ne namigujem na vegradovsto in koristne inovacije gospe Tovšakove. …
* * *

Večer je v žarišču napisal, da gre Pahorju na bruhanje zaradi 10,5 milijona evrov. Pahorju na bruhanje, opoziciji se je zaletelo, jaz pa vsem skupaj priporočam: manj pijanosti, manj bruhanja in manj paclov počez …
* * *
EU ugotavlja, da bo treba delati do sedemdesetega leta. Kaj pa druge možnosti: zmanjšati apetite in profite megalomanskih turbokapitalistov, spraviti pod rušo neučinkovite državne aparate, povišati delovno učinkovitost preštevilne administracije,  … in ne nazadnje – milostni strel?

* * *
Ljudje sprašujejo, kako je delovala mafijska kriminalna družba? Razmerja v tej poluradni branži so jasna in vedno v obratnem sorazmerju z delovanjem policije: bolj so eni uspešni, manj so uspešni drugi …
* * *
Odstopil je predsednik Nemčije. Le kaj je s temi Nemci: pri nas ne odstopi niti križ zibmar, kaj šele, da bi odstopil predsednik države.
* * *
Izraelski specialci so malo zamešali pojme: ko so v mednarodnih vodah pred Gazo »obračunavali« s humanitarci, so očitno mislili, da imajo opravka s somalijskimi pirati. Tudi Mosad in njegove informacije niso več to, kar so bile.
* * *
Predlagam, da bi bil naslednji referendum na temo: Stik naših političnih velikanov, poslancev  in razumnikov z zdravo pametjo – DA ali NE!

 • Share/Bookmark

Kategorije: Pol sveta2 odzivov ↓

 • niko // 3.06.2010 15:11

  Praviloma bodo novosti v četrtek zvečer ali v petek zjutraj, tokrat pa zaradi zamude v prejšnjem tednu prehitevam – da ne bi spet zamujal.
  :D .

 • Dragica // 11.06.2010 18:02

  Predlagam, da bi bil naslednji referendum na temo: Stik naših političnih velikanov, poslancev in razumnikov z zdravo pametjo – DA ali NE!

  Hahahaha……….
  :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !